Provincie Noord-Brabant bezoekt Kempen voor Energyhubs op 4 november

Het Kempisch Ondernemers Platform (KOP) is verheugd te melden dat de Provincie Noord-Brabant enthousiast is over onze aanpak rond de ontwikkeling van energyhubs in de regio. In het kader van het programma Groote Oogst bezoekt de provincie op 4 november de Kempen. Dit bezoek benadrukt het belang van duurzame energie-initiatieven en de leidende rol van het KOP in het stimuleren van innovatieve oplossingen voor ondernemers en de lokale gemeenschap.

Tijdens het bezoek worden de provincie en parkmanagers van vooraanstaande Brabantse bedrijventerreinen bijgepraat over de voortgang van de energyhubs. Duurzame energievoorziening en slimme netwerken staan daarbij centraal. Jan Rietdijk, Programmaleider Energie bij het KOP, zal de deelnemers informeren over de ontwikkelingen in de Kempen. De energyhub op De Waterlaat zal een primeur zijn. Het wordt een van de eerste operationele hubs in Nederland.

We kijken uit naar het bezoek van de Provincie en de gesprekken over de bijdrage van de Kempen aan een duurzame toekomst. Verdere updates volgen zodra de agenda van het bezoek en de betrokken partijen zijn bevestigd.

Kempisch Ondernemers Platform

Het KOP blijft zich inzetten voor de groei en ondersteuning van ondernemers in de regio. Innovatie en duurzaamheid staan daarbij voorop. Het bezoek van de Provincie Noord-Brabant bevestigt het belang van deze gezamenlijke inspanningen. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking met alle betrokkenen.